Facebook ustawienia prywatności zmienić ponownie (Ustawienia prywatności)

Innym słowem "dobry" dla użytkowników społecznościowy Facebook. To znaczy, to jest co najmniej dobra wiadomość, że nikt nie spodziewał się, a raczej zaskoczeniem, że opuszcza nas oszołomiony. A może część rutynowo Facebook które już stosowane w ostatnich latach. Tak szokujące, ale wkrótce trzeba będzie zrewidować ponownie ustawienia prywatności pe Konta osobiste z Facebook. A może już to powinien?

na facebooku

Po pierwsze, wydaje się, że jest to coś, ulepszenia w odniesieniu dostęp do ustawień prywatnościPrzez jedno kliknięcie dla różnych Opcje. Facebook Zespół zdecydował się na nowy kontrolować "top-level" prywatność użytkowników, nazywane Skróty prywatności, Który pozwoli użytkownikom na szybkie zmiany kto może zobaczyć dane osobowe lub aktualizacje Timeline, A także, kto może się z nimi skontaktować za pośrednictwem sieć. Ponadto, skrót i daje im Opcja blokowania kogoś na Facebooku za pomocą tylko jednego kliknięcia.

Skróty prywatności będzie zawsze widoczny użytkowników podczas ich przeglądania witryny, więc mogą one być dostępne w każdej chwili konieczne.

fbprivacy-settings

Kolejnym ulepszeniem, jak stwierdzono przez jedną Official Facebook (Sam Lessinia) jest większa kontrola dziennika aktywności na miejscu (Dziennik aktywności), cecha , który pozwoli użytkownikom na ukryć lub usunąć inny aktualizacje na Twojej osi czasu. Będą także mogli zobaczyć i kontrolować szybciej komentarze, zdjęcia lub tagi itd.

A jeśli zastanawiasz się już, kto jest problem, Dobrze, że nie może za darmo, prawda? Oczywiście z ulepszeń w ustawieniach prywatności, trzeba przyjść do spakowania coś tylko by zadowolić użytkowników. Jeśli kiedykolwiek używane opcja ukrywania konto osobiste więc to nie ma w Facebook Szukaj, Cóż, ciesz się póki jeszcze możesz. Dla zdolność użytkowników do ukrycia od zintegrowanego przeszukiwania sieci zostanie wkrótce usunięty z emerytury, najwyraźniej bez wyróżnieniem. Pretekstem za wyeliminować z tej funkcji z ustawień prywatności jest to, że tylko kilka procent użytkowników wybrać wyszukiwać ukryć konta FacebookAle biorąc pod uwagę fakt, że Facebook ma nad miliard użytkownikówWydaje się, że wartości te, korzystając z funkcji, które faktycznie są dziesiątki milionów użytkowników.

Ale nie martw się będzie znaleziono na FacebookuPrzynajmniej Opcja blokowania (I szybko dodać) użytkowników, którzy nie chcą, aby znaleźć ...

Ustawienia Stealth - Kolejna zmiana w ustawieniach prywatności Facebooka

Facebook ustawienia prywatności zmienić ponownie (Ustawienia prywatności)

O autorze

podstęp

Namiętnie o wszystkim, co oznacza gadżety i IT, piszę z przyjemnością stealthsettings.com od 2006 i lubię odkrywać z wami nowe rzeczy na temat komputerów i systemów operacyjnych macOS, Linux, Windows, iOS i Android.

Zostaw komentarz

Ta strona używa Akismet do redukcji spamu. Dowiedz się, jak przetwarzane są dane komentarza.