Windows 10 Insider Preview 17107.1000 - Aktualizacja Redstone 4

Firma Microsoft wydała niedawno nową aktualizację "podglądy" Windows 10 dla użytkowników zapisanych w "Program Microsoft Insider", W ten sposób osiągając wersję 17107.
Niepodobny poprzednie wersje, aceasta nu aduce schimbari semnificative vizibile pentru utilizatori, insa rezolva o serie de bug-uri si imbunatateste functiile si optiunile Windows 10 adaugate in update-ul precedent pentru Redstone 4.
Este totusi si o noutate care chiar daca nu este vizibila este foarte importanta in special pentru laptop-urile ce vor rula viitoarea optiune de Windows 10. Microsoft a schimbat sistemul de management al Windows aktualizacja dla scenariusza, w którym Twój komputer jest podłączony do źródła prądu przemiennego.

Windows aktualizacja - Zmiany w RS4

Pana la aceasta versiune, sistemul de Windows Update se comporta intr-un mod in care utilizatorii puteau rata instalarea unor update-uri daca PC sau laptop era deschis dar nu se lucra activ. Sistemul de operare chiar daca avea de facut update-uri, dupa timpul prestabilit in “Settings” intra in modul “Sleep” sau in “Hibernare”, impiedicand astfel finalizarea unor actualizari.
Stim ca de multe ori Microsoft lanseaza update-uri succesive ale Windows, ce nu se instaleaza toate odata. Uneori este nevoie chiar de restart inainte de a porni instalarea unui alt update.
Odata cu aceasta actualizare adusa in Windows 10 RS5 v.17107, daca PC-ul este conectat la o sursa de curent dar nu este utilizat in mod activ, acesta va astepta pana la 2 ore sa instaleze update-urile in asteptare. Este un feature destul de bun, prin care Microsoft incearca sa evite ratarea unor update-uri urgente de catre utilizatori.

Noutati si bug-uri rezolvate in Windows 10 Insider Preview 17107.1000

– Cea mai “dureroasa” problema pe care au sesizat-o majoritatea testerilor de Windows 10 RS4 este legata de setarile “Themes” ale Windows 10. Panoul “Settings” se inchidea subit in momentul in care se incerca accesarea sectiunii “Themes”.

- Niektóre błędy "literówki" zostały poprawione w "Ustawienia pamięci masowej”. Zamiast liter pojawiły się dziwne postacie.

- Nagłe zamknięcie rozwiązany proces Explorer.exe, gdy podłączony jest zewnętrzny napęd optyczny (nagrywarka DVD)

- Zostało rozwiązane nagłe wyłączenie niektórych aplikacji, gdy w nich używane jest "wyszukiwanie". Ex. Notatnik, Explorer itp.

– S-a eliminat suprapunerea butonului Windows Defender pentru butonul de home.

– Unii utilizatori ai noilor versiuni au intampinat mesajul “Please release the power button. We just need a few more seconds to shut down” in momentul in care au dorit sa inchida PC-ul. Acesta un mesaj tipic pentru Windows 10 Insider Preview. Va fi o noua functie prin care PC-ul poate intra in modul “recovery” cu ajutorul butonului de “shut down”.

Pe langa cele amintite de noi mai sus, Microsoft a mai rezolvat o serie de probleme legate de functionalitate. Speram ca la data lansarii versiunii finale de Windows 10, totul sa fie bine pentru toti utilizatorii, iar noile feature-uri sa nu aduca un val de erori si incompatibilitati in aplicatii. In special cele care nu sunt facute de Microsoft.

Windows 10 Insider Preview 17107.1000 - Aktualizacja Redstone 4

O autorze

podstęp

Pasjonat wszystkiego, co oznacza gadżet i informatykę, z przyjemnością piszę na stealthsettings.com od 2006 i uwielbiam odkrywać nowe rzeczy na temat komputerów i macOS, systemów operacyjnych Linux, Windows, iOS i Android.

Zostaw komentarz