Jak wyłączyć informacje o lokalizacji na zdjęciach zrobionych za pomocą iPhoneCPC

Najwięcej użytkowników iPhonekiedy urządzenie nastawcze pierwsze użycie, aktywować i Service Location dla Camera App, Oznacza to, że za każdym razem zrobić zdjęcie cu aplikacja default dla Aparat fotograficznyBędzie nagrywać informacje o lokalizacji Państwa (Data GPS EXIF), Takie jak długość geograficzna, w górę si wysokość (Informacje, że osoby trzecie mogą korzystać, aby dowiedzieć się dokładnie, lokalizacja gdzie zdjęcie zostało zrobione).

Location-Informations

Jeśli nie chcesz, informacji o lokalizacji być dostępne w fotografiach zrobić z iPhoneCPC pod warunkiem, postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami, aby wyłączyć włączenie ich w tych zdjęciach.

Jak wyłączyć usługi lokalizacyjne dla aplikacji aparatu na urządzeniach? iPhone?

  • otwarte Settingsnastępnie wybierz Polityka prywatności menu
iPhone-Prywatność
  • dać dotknij Usługi lokalizacyjnenastępnie zidentyfikowano Aparat fotograficzny z aplikacji używają listatea informacje o lokalizacji
  • ciągnąć suwak następny Aparat fotograficzny od prawej do lewej (musi to stać szary na zielono), aby Włączenie informacji wyłączyć lokalizację na zdjęciach wykonane z odpowiedniej aplikacji
Usługi lokalizacyjne

I gotowe. Od teraz, na zdjęciach z Camera App z iPhoneCPC nie będzie już zawiera informacje o miejscach, w których zostały one podjęte.

Uwaga: samouczek dotyczy tylko aplikacji default dla kamery urządzenia iPhone (nie dotyczy aplikacji aparatu innych firm pobranych z App Store).

STEALTH SETTINGS - Jak wyłączyć informacje o lokalizacji ze swojego iPhone zdjęcia

jak » iPhone » Jak wyłączyć informacje o lokalizacji na zdjęciach zrobionych za pomocą iPhoneCPC

Pasjonat technologii, lubię testować i pisać tutoriale o systemach operacyjnych Windows, zawsze szukając ciekawych rzeczy.

Zostaw komentarz